top banner

BESTILLO Pálinkaház

A BESTILLO Boldogkőváralján, Magyarország egyik legszebb helyén pálinkakóstolóval és ingyenes főzdebemutatóval várja látogatóit. A program során nem csak a pálinkafőzés titkaival ismerkedhetnek meg, de végigkóstolhatják a BESTILLO legnépszerűbb és legkülönlegesebb pálinkáit is. Az élményhez a festői szépségű táj látványa mellé igény szerint a pálinkasorhoz illő zempléni fogások is kérhetőek.

A BESTILLO történet
"Ötvözni a tradíciókat és a legmodernebb technikákat."

Hinni az állandó értékekben és elég magabiztosnak lenni ahhoz, hogy ezt másoknak is megmutathassuk: ez a munkánk és ez az életünk.

Adott egy varázslatos fekvésű és nevű falu a Zemplén kapujában, ahol gyermekként a göncibarack-ültetvények fái között töltöttük a nyarakat. Később a tudásvágy és kíváncsiság szétszórt minket: nagyvárosba, egyetemekre, tapasztalatot szerezni a világ másik felére. Volt, aki meg sem állt Új-Zélandig, hogy fiatal felnőttként újra találkozva visszahozzuk Boldogkőváraljára friss tudásunkat és hitünket. Így született a BESTILLO. Mindig a legjobbat akarva, vegyítve a helyi, ősi hagyományokat a lendületes, fiatalos energiákkal. A BESTILLO számunkra sokkal többet jelent egy pálinkafőzdénél: benne van mindaz, amit közösen vallunk az életről. Szólhatnánk a tiszta gyümölcsről, a pontos technológiáról, de mindezek csak következményei a meggyőződésünknek: az idő túl értékes ahhoz, hogy közepes dolgokra pazaroljuk. 

Maximum létszám: 50 fő (minimum létszám nincs)

LÁTOGATÓCENTRUM
 

BESTILLO Pálinkaház
3885 Boldogkőváralja
GPS: 48.329856, 21.238733
Tel / Fax: +36 46 306 628
Email: info@bestillo.hu

 

Nyelvismeret
Magyar | Angol
Lehetséges fizetési módok
HVG klubkártya | Készpénz | Bankkártya / hitelkártya
Vendéglátó jellege
    Férőhely: 20-40 fő
    Egyéb: Légkondicionált helyiség
Felhasználók értékelése:
Jelenleg nem értékelt. Legyen Ön az első!