top banner

Sétahajójáratok és hajókirándulások Tokajból

Hajókirándulásaink nem garantált programok, tehát az elindulás feltétele egy minimális létszám részvétele. A hajókirándulásra kérjük előre jelentkezzenek névvel és elérhetőséggel. Csoportoknak a programokat a leírt időponttól eltérően bármikor elindítjuk (min. 40-50 fővel).


Aktuális menetrend:

2021. július 27., kedd | 11 és 15 órakor 50 perces sétajárat.
2021. július 28., szerda | 11 és 15 órakor 50 perces sétajárat.
2021. július 29., csütörtök | 11 és 15 órakor 50 perces sétajárat.
2021. július 30., péntek | 11 és 15 órakor 50 perces sétajárat.
2021. július 31., szombat | 11, 13 és 15 órakor 50 perces sétajárat, 17 órától Fesztiválkatlan vacsorahajó Tokajból.
2021. augusztus 1., vasárnap | 11, 13, 15 és 17 órakor 50 perces sétajárat.
2021. augusztus 2., hétfő | 11 és 15 órakor 50 perces sétajárat.
2021. augusztus 3., kedd | 11 és 15 órakor 50 perces sétajárat.


Biztosan úgy győződhet meg egy járat indulásáról, hogy online foglalást kezdeményez. Amelyik időpont nem elérhető, azon járat nem indul.

Tel.: +36 47 552187, e-mail: info@hajokirandulas.hu, web: https://hajokirandulas.hu/menetrend/

Sétahajó jegyárak:

Teljes árú: elővételben, tehát online 1.500 Ft/fő, helyszínen fizetve 1.800 Ft/fő
Kedvezményes: (18 év alatt és 65 év felett) online: 1.300 Ft/fő, helyszínen fizetve 1.500 Ft/fő
Családi: online 4.200 Ft/család, helyszínen 4.800 Ft/család.

Csoportok részére előre megváltott jegyáraink, menetrend szerinti járatainkra 15 főtől:

Teljes árú: online 1.200 Ft/fő, helyszínen 1.500 Ft/fő
Kedvezményes: online 1.200 Ft/fő, helyszínen 1.300 Ft/fő
(Csoportok elővételben átutalással is tudnak fizetni)

Online jegyvásárlás: https://hajokirandulas.hu/termek/tokaji-jegy/

A hajó a Bodrog folyón halad Tokaj városa mellett a Zsaró ér bejáratáig, ott visszafordul, a Tiszán a strandig megy és egy óra elteltével ugyanott köt ki, ahol beszálltak vendégeink.

Nem menetrend szerinti sétahajó-járatok indítására is van lehetőség, ezek a különjáratok.
Különjárat bármikor rendelhető az info@tokaj-turizmus.hu email címen.

A hajókirándulások napján a sétahajójáratok elmaradnak, kérjük érdeklődjön indulás előtt a +36 47 552 187 számon.


Borhajó-járat

A járatot külön megrendelés esetén csoportok részére tudjuk elindítani. A hajó felmegy a Bodrogon Bodrogkeresztúrba, kiszállást követően séta a Dereszla Pincészethez, ahol minden vendég borkóstolón vehet részt.Utazási feltételek

A tömegközlekedési eszközökhöz hasonlóan, a hajók fedélzetén (a zárt és nyitott utasterekben egyaránt), valamint a kikötők teljes területén – a 6. életévét be nem töltött kiskorúak kivételével – mindenki számára kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk (orvosi maszk, munkavédelmi maszk, illetve textil vagy más anyagból készült maszk) folyamatos viselése az utazás alatt. A kellemetlenségek elkerülése céljából arra kérjük az utasokat, hogy a maszk beszerzéséről mindenki előzetesen maga gondoskodjon, mivel maszkot a pénztárakban nem árusítunk! A hajóra történő felszálláskor kötelező a maszk bemutatása, függetlenül attól, hogy a hajó zárt vagy nyitott fedélzetén kíván utazni az utas. Maszk hiányában a hajós személyzet a hajóra történő felszállást megtagadja. Védettségi igazolvány a beszálláshoz nem szükséges, így anélkül is van lehetőség az utazásra.

Azt az utast, aki a hajón nem az előírásoknak megfelelően viseli maszkját, a hajó személyzete felszólítja a helyes használatra. Amennyiben az utas a felszólításnak nem tesz eleget, úgy Előre Vizisport Kft. az érintett utast a hatályos Díjszabásban szereplő pótdíj megfizetésére kötelezheti, valamint az utazásból ki is zárhatja. Szükség esetén Társaságunk rendőri intézkedést is kezdeményezhet.

A Hajótársaság felhívja utasai figyelmét, hogy az ajánlott, egymástól számított 1,5 méteres távolságot a kikötőben, a pénztáraknál és a hajók fedélzetén is – az egy háztartásban élők kivételével – tartsák be.

A hajókon szállítható utasok számát a maximális befogadóképességhez képest átmenetileg csökkentjük, emiatt a jegyek minden hajójáratra csak korlátozott számban válthatók.

Kérjük, mellőzzék a készpénzben történő fizetést, a jegyek megváltásakor használják (érintős) bankkártyájukat.

A Hajótársaság személyhajózási szolgáltatásait a járványügyi helyzetben és ahhoz kapcsolódó korlátozó intézkedések mentén minden utas saját felelősségére veszi igénybe, az utazással összefüggésbe hozható esetleges megbetegedésekért a Előre Vizisport Kft. felelősséget nem vállal.Hajóbérlés

Danuvia rendezvényhajó

Az első üzemóra 80.000 Ft+ÁFA utána minden további megkezdett üzemóra 60.000 Ft+ÁFA. Állásidő maximum az igénybe vett üzemórák számáig 40.000 Ft+ÁFA/óra.

Rendezvényhajózás

Legyen szó konferenciáról, születés- vagy névnapról, esküvőről, házassági évfordulóról, vagy egy baráti találkozóról, biztos lehet abban, tapasztalt személyzetünk nem ismer lehetetlent. Nálunk minden terv és elgondolás megvalósul s így a rendezvény pontosan olyan lesz amilyet a megrendelő megálmodott. Ha valaki tényleg egy egyedi és különleges helyszínt keres rendezvényének, akkor ez az!

Emlékezetessé tenne valamilyen alkalmat? Ünnepelje a folyó hullámain, hajónk fedélzetén!

Esküvő a Tiszán!

Jól hangzik, ugye? Gyönyörűen feldíszíthető hajóink mindegyike alkalmas különböző méretű szertartások és mulatságok lebonyolítására, akár hideg-meleg étkezéssel, koktélpultokkal. Partnereinken keresztül mi is tudunk ajánlani menüsorokat, de a megrendelő által kiválasztott étteremből is megrendelhető az ellátás.

Születésnap, névnap, évforduló!

Családdal, barátokkal volt osztálytársakkal bulizni egy hatalmasat, egy kiváló vacsora után folyamatosan "mozgó", változó kilátásban gyönyörködve... Szép ajándék lenne, nem?

Ha egy kicsit mást szeretne, mint a szokványos születésnapi bulik, béreljen hajót a Tiszán!

Konferencia, termékbemutató a folyón!

Miért is kellene a vendégeinknek egy ablaktalan konferenciateremben szenvedni? Bármi, amire egy zárt terem használható, megtehető a Tisza hullámain is, csodálatos panorámával körbevéve.

Teljes értékű rendezvényhelyszín a négy fal közé szorultság érzése nélkül!

Búcsúztassuk el Szerettünket a Tisza méltóságával!

A víz fogantatásunk első pillanatától a utolsó lélegzetvételünkig velünk van. Elringat, megnyugtat és megtisztít bennünket. Földi létünk neki köszönhető és a víz vezet minket vissza a természet örökké tartó körforgásába is. 
Felhasználók értékelése:
Jelenleg nem értékelt. Legyen Ön az első!